16 Eylül 2009 Çarşamba

Ortaya karışık...


Bloga kısa da olsa yine bir ara vermek zorunda kaldım işlerin yoğunluğundan.O sebeple biriken konuları ortaya karışık koyayım dedim.
1)GALATASARAY:3-BEŞİKTAŞ:0 :Galatasaray kötü oynadı Beşiktaş ise kendince iyiydi fakat iki takım arasındaki fark buna rağmen belliydi.Beşitaş telaşlı,Galatasaray telaşsız ve sakin.Ben bu durumu bizim takımlarımızın Avrupa Kupalarındaki maçlarına benzettim biraz.Bizim takımlar telaşlı ve kendimizce iyi oynarken elin oğlu sessiz sedasız 2,3 tane sallar giderdi biz de nasıl yenildiğimizi bir türlü anlamazdık.İşte Galatasaray da Beşiktaş'ı öyle yendi.
2)ANKARASPOR'un kÜME DÜŞMESİ:Ankaraspor küme düşürüldü,eyvallah da Ankaraspor ile maç yapan takımlar nolacak? O maçlarda kart gören oyuncular ne olacak? Son olarak da Ankaraspor'dan ekmek yiyen ve o takımı bu günlere getiren futbolcular ne olacak?...Bu sorular çoğaltılabilir.Malesef yine tarihi bir olaya balıklama daldı futbol camiamız ve acaba federasyon bu sorulara bu tarihi kararı vermeden önce cevap vermiş midir? Eğer vermediyse yazık kere yazık bu federasyona.
3)BJK:0-MAN.U:1 :Beşiktaş yine kendince iyi oynadı.Kolay değil rakip MAN.U...Ama Beşiktyaş yine havanda su dövdü.Yukarda yazdığım gibi Galatasaray Beşiktaş'ı nasıl yendiyse MAN.U da Beşiktaş'ı öyle yendi.
4)AÇILIM:Siyasi gündemde dolaşan AÇILIM muhabbeti bazı şeyleri KAPATMAK için mi açıldı acaba?
NOT:Bu bir komplo teorisidir.
Plase:Antalyaspor'u da tebrik etmek lazım Necati transferinden ötürü.Adam geldi,oynadı,çaktı ve maçı aldı.

Hiç yorum yok: